Hoppa till sidans innehåll

FAQ


Vad kostar det för barn och ungdomar att träna?

Det kostar 45 kronor för varje gång som betalas med swish eller kontant till någon av ledarna vid träningens början. Om man bestämmer sig för att träna regelbundet kan man få månadsfaktura då man kan välja om man vill träna tisdagar, torsdagar eller båda dagarna i veckan.

Visa svar


Dölj svar


Får föräldrar vara med under träningen?

Ja, föräldrar får gärna sitta och titta på när barnen tränar. Varför inte ta en kopp kaffe under tiden? Det är dock viktigt att föräldrar inte beträder banorna utan håller sig på andra sidan avgränsningen.

Visa svar


Dölj svar


Måste man ha särskilda skor när man bowlar?

Ja, man får inte beträda barnorna med vanliga skor - det krävs bowlingskor. Det finns dock bowlingskor att låna i hallen som funkar bra för nybörjare. Många av våra barn och ungdomar som spelat ett tag väljer dock att köpa egna skor. Det behövs t.ex. om man ska spela matcher och tävlingar.

Visa svar


Dölj svar


Måste man köpa ett eget klot för att kunna vara med och bowla?

Nej, det finns klot att låna i hallen för den som vill testa på eller är nybörjare. Om man känner att man vill utveckla sitt spel och spela i matcher och tävlingar kan det dock vara bra att så småningom satsa på ett eget klot då det har helt andra egenskaper än hallkloten.

Visa svar


Dölj svar


Våra sponsorer:


Kalmar Superbowl


Bosses Golv


Bjärgrims Tak


Roffes Plåt


Postadress:
BK Cahoot - Bowling
Box 93
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0722800880
E-post: This is a mailto link

Se all info