Hoppa till sidans innehåll

Inför säsongen 2021/2022


Ett mail med nedanstående innehåll har gått ut till samtliga ungdomar och deras vårdnadshavare som vi har e-postadresser till.

Det här mailet med information från föreningen får du för att du är barn eller förälder i BK Cahoots ungdomsverksamhet.

Vårterminen

Som det ser ut just nu (om inte coronasituationen ställer till det) kommer vi att köra träning t.o.m. maj. Från första juni tar vi alltså sommaruppehåll.

Höstterminen

Det är inte riktigt klart när vi startar igång till hösten, men det brukar bli ungefär i samband med skolstarten. För att få en någorlunda överblick skulle vi vara väldigt tacksamma om ni alla kunde meddela om ert barn är intresserat av att fortsätta med bowlingträningen. Detta besked är förstås inte bindande på något sätt, men underlättar för oss i vår planering. Lämna besked via e-post This is a mailto link eller SMS 072-280 08 80. Glöm inte ange barnet/ungdomens namn.

Seriespel till hösten

Vi hoppas att pandemin lättat och att seriespelet kan starta igång igång igen till hösten. BK Cahoot har både ett herr- och ett damlag som spelar i allsvenskan.

Vi vill gärna också erbjuda möjlighet för våra barn och ungdomar att spela seriespel. I bowling finns tyvärr inget seriespel bara för ungdomar, men det stoppar oss inte. För de lite äldre ungdomarna som varit med ett tag har vi tidigare haft ett s.k. farmarlag i nationella serien där ungdomarna och de seniorer som inte spelar i A-laget kunnat spela tillsammans. Det finns också en möjlighet att anmäla ett lag till distriktsserien. I distriktsserien spelar varje spelare med handicap vilket gör att även de lite nyare kan vara med.

Föreningen vill poängtera att vi inte ställer något krav att man måste tävla eller spela seriespel. Är man nöjd med att komma och träna så är det helt okej. Däremot så vet vi att en del tycker det är kul med matcher, och därför vill vi erbjuda möjligheten.

För att kunna vara med och spela i seriespel krävs licens. En juniorlicens kostar 130 kr för ett år. Man behöver också ha ett eget klot.

För att vi ska kunna planera anmälan till seriespelet vill vi gärna ha intresseanmälan från de som vill vara med och spela seriespel till hösten. Vi behöver intresseanmälan senast den 2 maj 2021 till e-post This is a mailto link eller SMS 072-280 08 80. Glöm inte att ange barnets namn.

Med vänlig hälsning
BK Cahoot
Daniel Möller, ordförande

Uppdaterad: 03 MAJ 2021 20:45 Skribent: Daniel Möller
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:


Kalmar Superbowl


Bosses Golv


Bjärgrims Tak


Roffes Plåt


Postadress:
BK Cahoot - Bowling
Staffan Mattsson, Norra Långgatan 54 lgh 1202
39231 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0722800880
E-post: This is a mailto link

Se all info